جستجو
همه دسته بندی ها
    منو Close
    Back to all

    بیاید اینجا تا با پنیر پیتزاهای خارجی خوشمزه آشنا بشید !

    22 مهر 1400

    پنیر پیتزا

    از پنیرهای روستای چدار انگلیس تا سرزمین‌های آلپ!

    به سوپر مارکت اکسیژن خوش اومدین.

    احتمالاً برای تهیه و تدارک پیتزا یا لازانیا بدنبال پنیری مناسب ذائقه و سلیقه خودتون، با انتخاب‌های زیادی روبرو شدین. پس با من همراه باشین تا انواع پنیر پیتزاهای موجود در هایپر اکسیژن رو بهتون معرفی کنم تا در مورد اونها بیشتر بدونید تا راحت‌تر بتونید خرید کنید.

    پارمزان پنیر پارمیجانو، پارمسان، پارمیژان، پارمزان یا پارمیزان Parmesan

    مثل خودِ پیتزا، پنیر پارمزان هم از پنیرهای اصیل ایتالیایی هست که از شیر تازه گاو تهیه می‌شود. پارمیجانو در زبان ایتالیایی، صفتی برای شهر پارما هست که در زبان فرانسوی پارمِسان گفته می‌شود. این پنیر چه بصورت رنده شده و پودر شده و چه بصورت تکه‌ای و ورقه‌ای، در بسیاری از غذاهای ایتالیایی، استفاده می‌شود. این پنیر منبعی غنی از ویتامین‌ها و کلسیم هاست. دو نوع پنیر پارمزان داریم که یکی از اون‌ها برای مدت طولانی انبار می‌شود و خودش رو حسابی میگیره و نوع دیگه هم نوع جوان‌تر پنیر پارمزان محسوب می‌شود. زمان عمل آوری این پنیر هم حداقل 8 ماه و حداکثر 3 سال هست. هرچه پنیر پارمسان کهنه‌تر باشه قیمت اون بیشتره و بافت اون کریستالی و دانه دانه خواهد بود.

     دالیا پنیر چیز ویز Cheez Whiz

    چدار پنیر چدار Cheddar

    چدار نام نوعی پنیر سفت، صاف و زرد یا نارنجی، هست که از شیر گاو تهیه می‌شود. این پنیر نخستین بار در دهکده چدار واقع در سامرست انگلستان تولید شد و نام خودش رو از این دهکده گرفته. بطور کلی دو نوع چدار داریم که نوع گرون قیمت‌تر اون بخاطر داشتن حدود ۵۰ درصد چربی، رنگ نارنجی‌تری نسبت به نمونه معمولی چدار داره و در عوض داشتن کالری بالاتر، مزه بهتری به پیتزا شما میده.

     دالیا پنیر چیز ویز Cheez Whiz

    چیز ویز سس پنیر عمل‌آوری شده غلیظی هست که توسط کمپانی CRAFT عرضه شد. از این سس زرد رنگ واسه روی هات‌داگ، چیپس ذرت، کرفس، استیک پنیر و... استفاده می‌شود.

    پنیر گودا پنیر خاودا یا پنیر گودا Gouda

    پنیر گودا پنیری هلندی هست که در تهیه این پنیر از شیر گاو استفاده می‌شود. خاودا نام شهری در هلنده. گودا پنیری تقریباً سفت و زردرنگ هست که بصورت خام یا پخته در پیتزا، لازانیا، سالاد، صبحانه، سوپ، سس و شیرینی استفاده می‌شود. و مانند پارمزان، این پنیر هم چربی بالایی داره و در مواردی هم ممکن هست از ترکیب گودا و پارمزان برای تهیه پیتزا استفاده بشه.

    موزارلا موزارلا یا موتزارلا Mozzarella

    موتزارلا نامی عمومی برای انواعی از پنیرهای نیمه نرم ایتالیایی هست که از شیر گاو یا گاومیش تهیه می‌شود. این پنیر بسیار کِش میاد و در صبحانه و عصرانه، غذاهای پاستایی، لازانیا، داخل سوپ، سالاد و... استفاده می‌شود. این پنیر در ایران با نام پنیر تازه محلی نیز عرضه می‌شود. با توجه به دسترسی محدود به شیر گاومیش در ایران، معمولا از شیر پرچرب گاو در تهیه این پنیر استفاده می‌شود و شما می‌توانید موتزارلا را از برندهای مختلف با توجه به سلیقه خود انتخاب کرده و در تهیه پیتزا از آن استفاده کنید.

    موزارلا موزارلا یا موتزارلا Mozzarella

    دالیا از اون دست برندهایی‌ست که بیشتر از هر چیزی به خاطر تولید پنیر پیتزاهای خوشمزه شناخته می‌شود. مثل بقیه پنیر پیتزاهای موجود در بازار ایران، پنیر پیتزاهای دالیا هم معمولا با بیس پروسس و موزارلا عرضه می‌شوند و می‌تونید اون‌ها رو در بسته‌بندی‌های مختلف که هر کدوم از اون‌ها وزن متفاوتی دارن تهیه کنید. این پنیر بصورت رنده شده عرضه می‌شود و شکلی نیمه ‌نرم و مزه‌ای شیری مانند داره.

    چدار نام نوعی پنیر سفت، صاف و زرد یا نارنجی، هست که از شیر گاو تهیه می‌شود. این پنیر نخستین بار در دهکده چدار واقع در سامرست انگلستان تولید شد و نام خودش رو از این دهکده گرفته. بطور کلی دو نوع چدار داریم که نوع گرون قیمت‌تر اون بخاطر داشتن حدود ۵۰ درصد چربی، رنگ نارنجی‌تری نسبت به نمونه معمولی چدار داره و در عوض داشتن کالری بالاتر، مزه بهتری به پیتزا شما میده.

     دالیا پنیر چیز ویز Cheez Whiz

     

       
    پنیر پارمزان
    پنیر چدار
    پنیر گودا
    پنیر موزارلا
    نظرات
    انصراف از نظر Close